ප්රධාන පිටුව
ලිපි
පාඨමාලා
ප්රශ්න පත්ර
උදව්
ඇතුළත් වන්න
×
ඇතුළත් වන්න
ලියාපදිංචි වන්න
ප්රධාන පිටුව
ලිපි
පාඨමාලා
ප්රශ්න පත්ර
උදව්
ඇතුළත් වන්න
ලියාපදිංචි වන්න
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
1 පවුල තුළින් ප්රසන්න ජීවන පරිසරයක්
2 ගෘහීය සම්පත
3 ආහාර කාණ්ඩ හා පෝෂ්ය පදාර්ථ
4 ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
5 ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
6 ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
7 ආහාර පිළිගැන්වීම
8 ආහාර පරිරක්ෂණය
9 පෝෂණ ඌනතා
10 විවිධ මැහුම් ක්රම
11 ඇදුම් නිර්මාණය කිරීම
12 නව යෞවන අවධිය
13 දරුවන් රැකබලා ගැනීම
ලිපි
ආහාර පිසීම
|
දෙමළ භාෂාව
ඉතිහාසය
ඉස්ලාම් ධර්මය
කතෝලික ධර්මය
කෘෂිකර්මය
ක්රිස්තු ධර්මය
ගණිතය
ව්යාපාර හා ගිණුමිකරණ අධ්යයනය
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
ජලජ ජීව සම්පත් තාක්ෂණවේදය
තොරතුරු හා සන්නිවේදන තාක්ෂණය
නිර්මාණකරණය හා ඉදිකිරීම් තාක්ෂණවේදය
නිර්මාණකරණය හා යාන්ත්රික තාක්ෂණවේදය
පුරවැසි අධ්යාපනය
බුද්ධ ධර්මය
භූගෝල විද්යාව
විද්යාව
ව්යවසායකත්ව අධ්යයනය
සන්නිවේදනය හා මාධ්ය
සිංහල භාෂාව හා සාහිත්යය
සිංහල සාහිත්යය සංග්රහය
සිංහල සාහිත්ය රසාස්වාදය
ඉංග්රීසි භාෂාව
චිත්ර කලාව
නර්තනය (සිංහල)
සංගීත අපරදිග
දහම් පාසල (බෞද්ධ)
නාට්ය හා රංග කලාව
සන්නිවේදනය හා මාධ්ය අධ්යයනය
පාඩමක් නිර්මාණය කරන්න
×