වෙනත් විෂයන්

11-වසර / ගෘහ ආර්ථික විද්‍යාව / ආහාරවල ගුණාත්මක බව රැකගැනීමේ දී ඇතිවන දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීම / ආහාර තෝරා ගැනිමේ දී ගබඩා කිරිමේ දී සකස් කිරිමේ දී ඒවායේ ගුණාත්මක ලක්ෂණ රැක ගැනිමේ දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීමට ක්‍රියාත්මක වෙයි
ආහාරවල ගුණාත්මක බව රැකගැනීමේ දී ඇතිවන දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීම
මෙම පාඩමට අදාල පසුගිය විභාග ප්‍රශ්න සහ අනුමාන ප්‍රශ්න