ප්රධාන පිටුව
Quiz
අධ්යාපනික ලිපි
පාඨමාලා
ලොගින් වෙන්න
ඇතුලත් වන්න
ජංගම දුරකථන අංකය ඇතුලත් කරන්න
ජ.දු අංකය :
රහස්වචනය ඇතුලත් කරන්න
රහස්වචනය :
11-වසර
3-වසර
4-වසර
5-වසර
6-වසර
7-වසර
8-වසර
9-වසර
10-වසර
11-වසර
උසස්පෙළ
වෙනත්
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
( 38645)
සිංහල භාෂාව හා සාහිත්යය
( 287510)
ගණිතය
( 140527)
ඉතිහාසය
( 117471)
භූගෝල විද්යාව
( 112899)
තොරතුරු හා සන්නිවේදන තාක්ෂණය
( 96648)
බුද්ධ ධර්මය
( 74609)
විද්යාව
( 70054)
කතෝලික ධර්මය
( 59935)
පුරවැසි අධ්යාපනය
( 52507)
සෞඛ්යය හා ශාරීරික අධ්යාපනය
( 43325)
ව්යාපාර හා ගිණුමිකරණ අධ්යයනය
( 43245)
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
( 38645)
කෘෂිකර්මය
( 34321)
නර්තනය (සිංහල)
( 28592)
ව්යවසායකත්ව අධ්යයනය
( 21327)
ක්රිස්තු ධර්මය
( 17953)
ධීවර හා ආහාර තාක්ෂණය
( 17583)
ඉංග්රීසි භාෂාව
( 16844)
ජලජ ජීව සම්පත් තාක්ෂණවේදය
( 16416)
චිත්ර කලාව
( 15286)
සාමාන්ය දැනුම
( 15277)
සිංහල
( 12423)
නාට්ය හා රංග කලාව
( 12382)
ඉස්ලාම් ධර්මය
( 11877)
දහම් පාසල (බෞද්ධ)
( 11824)
දෙමළ භාෂාව
( 7988)
සංගීත අපරදිග
( 5662)
ගිණුම්කරණය
( 3561)
සිංහල හා සාහිත්යය
( 2676)
සන්නිවේදනය හා මාධ්ය අධ්යයනය
( 2239)
සංගීත පෙරදිග
( 229)
ආහාරවල ගුණාත්මක බව රැකගැනීමේ දී ඇතිවන දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීම
ගෘහ අභ්යන්තරය හා ගෙවත්ත අලංකරණය කිරීම
ගෘහීය සම්පත් කළමනාකරණය
ආහාර ජීරණ ක්රියාවලිය
විශේෂ පෝෂණ අවශ්යතා ඇති අවධි සඳහා ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
ආහාරවල ගුණාත්මක බව රැකගැනීමේ දී ඇතිවන දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීම
ආහාර වේල් සකස් කිරීම
ආහාර පිළිගැන්වීම
ආහාර පරිරක්ෂණය
ශ්රී ලංකාවේ පෝෂණ ගැටලු
ගෘහපිළි නිර්මාණය
මුල් ළමාවියෙහි දරුවෙකු සඳහා ගවුමක් නිර්මාණය කිරීම
නව යෞවන අවධියේ සංවර්ධනය
ළදරුවන් රැක බලා ගැනීම
ගෘහ අභ්යන්තරය හා ගෙවත්ත අලංකරණය කිරීම
ගෘහීය සම්පත් කළමනාකරණය
ආහාර ජීරණ ක්රියාවලිය
විශේෂ පෝෂණ අවශ්යතා ඇති අවධි සඳහා ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
ආහාරවල ගුණාත්මක බව රැකගැනීමේ දී ඇතිවන දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීම
ආහාර තෝරා ගැනිමේ දී ගබඩා කිරිමේ දී සකස් කිරිමේ දී ඒවායේ ගුණාත්මක ලක්ෂණ රැක ගැනිමේ දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීමට ක්රියාත්මක වෙයි
ආහාර වේල් සකස් කිරීම
ආහාර පිළිගැන්වීම
ආහාර පරිරක්ෂණය
ශ්රී ලංකාවේ පෝෂණ ගැටලු
ගෘහපිළි නිර්මාණය
මුල් ළමාවියෙහි දරුවෙකු සඳහා ගවුමක් නිර්මාණය කිරීම
නව යෞවන අවධියේ සංවර්ධනය
ළදරුවන් රැක බලා ගැනීම
වෙනත් විෂයන්
සිංහල භාෂාව හා සාහිත්යය
( 287510)
ගණිතය
( 140527)
ඉතිහාසය
( 117471)
භූගෝල විද්යාව
( 112899)
තොරතුරු හා සන්නිවේදන තාක්ෂණය
( 96648)
බුද්ධ ධර්මය
( 74609)
විද්යාව
( 70054)
කතෝලික ධර්මය
( 59935)
පුරවැසි අධ්යාපනය
( 52507)
සෞඛ්යය හා ශාරීරික අධ්යාපනය
( 43325)
ව්යාපාර හා ගිණුමිකරණ අධ්යයනය
( 43245)
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
( 38645)
කෘෂිකර්මය
( 34321)
නර්තනය (සිංහල)
( 28592)
ව්යවසායකත්ව අධ්යයනය
( 21327)
ක්රිස්තු ධර්මය
( 17953)
ධීවර හා ආහාර තාක්ෂණය
( 17583)
ඉංග්රීසි භාෂාව
( 16844)
ජලජ ජීව සම්පත් තාක්ෂණවේදය
( 16416)
චිත්ර කලාව
( 15286)
සාමාන්ය දැනුම
( 15277)
සිංහල
( 12423)
නාට්ය හා රංග කලාව
( 12382)
ඉස්ලාම් ධර්මය
( 11877)
දහම් පාසල (බෞද්ධ)
( 11824)
දෙමළ භාෂාව
( 7988)
සංගීත අපරදිග
( 5662)
ගිණුම්කරණය
( 3561)
සිංහල හා සාහිත්යය
( 2676)
සන්නිවේදනය හා මාධ්ය අධ්යයනය
( 2239)
සංගීත පෙරදිග
( 229)
11-වසර
/
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
/
ආහාරවල ගුණාත්මක බව රැකගැනීමේ දී ඇතිවන දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීම
/ ආහාර තෝරා ගැනිමේ දී ගබඩා කිරිමේ දී සකස් කිරිමේ දී ඒවායේ ගුණාත්මක ලක්ෂණ රැක ගැනිමේ දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීමට ක්රියාත්මක වෙයි
සමාවන්න !
ලිපි නිර්මාණ කිරීම සදහා ඔබට myschool.lk වෙබ් අඩවියේ ගිණමක් තිබිය යුතුයි
ආහාරවල ගුණාත්මක බව රැකගැනීමේ දී ඇතිවන දුෂ්කරතා අවම කර ගැනීම
මෙම පාඩමට අදාල පසුගිය විභාග ප්රශ්න සහ අනුමාන ප්රශ්න