ප්රධාන පිටුව
Quiz
අධ්යාපනික ලිපි
පාඨමාලා
ලොගින් වෙන්න
ඇතුලත් වන්න
ජංගම දුරකථන අංකය ඇතුලත් කරන්න
ජ.දු අංකය :
රහස්වචනය ඇතුලත් කරන්න
රහස්වචනය :
10-වසර
3-වසර
4-වසර
5-වසර
6-වසර
7-වසර
8-වසර
9-වසර
10-වසර
11-වසර
උසස්පෙළ
වෙනත්
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
( 54470)
දහම් පාසල (බෞද්ධ)
( 198669)
සිංහල සාහිත්යය සංග්රහය
( 197930)
ගණිතය
( 176241)
විද්යාව
( 165332)
ඉතිහාසය
( 128102)
තොරතුරු හා සන්නිවේදන තාක්ෂණය
( 109339)
ව්යාපාර හා ගිණුමිකරණ අධ්යයනය
( 105362)
සිංහල භාෂාව හා සාහිත්යය
( 93291)
භූගෝල විද්යාව
( 79272)
සිංහල සාහිත්ය රසාස්වාදය
( 78103)
බුද්ධ ධර්මය
( 66412)
කෘෂිකර්මය
( 66265)
පුරවැසි අධ්යාපනය
( 55759)
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
( 54470)
සෞඛ්යය හා ශාරීරික අධ්යාපනය
( 45775)
නිර්මාණකරණය හා ඉදිකිරීම් තාක්ෂණවේදය
( 38361)
කතෝලික ධර්මය
( 36932)
නිර්මාණකරණය හා යාන්ත්රික තාක්ෂණවේදය
( 31989)
සන්නිවේදනය හා මාධ්ය
( 31147)
ව්යවසායකත්ව අධ්යයනය
( 30260)
ජලජ ජීව සම්පත් තාක්ෂණවේදය
( 30158)
දෙමළ භාෂාව
( 24371)
ක්රිස්තු ධර්මය
( 20986)
ඉස්ලාම් ධර්මය
( 20816)
ඉංග්රීසි භාෂාව
( 17207)
නාට්ය හා රංග කලාව
( 11787)
නර්තනය (සිංහල)
( 11089)
චිත්ර කලාව
( 9612)
සංගීත අපරදිග
( 6416)
සන්නිවේදනය හා මාධ්ය අධ්යයනය
( 6121)
ගිණුම්කරණය
( 4514)
සිංහල
( 2858)
සිංහල හා සාහිත්යය
( 2124)
ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
පවුල තුළින් ප්රසන්න ජීවන පරිසරයක්
ගෘහීය සම්පත්
ආහාර කාණ්ඩ හා පෝෂ්ය පදාර්ථ
ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
ආහාර පිළිගැන්වීම
ආහාර පරිරක්ෂණය
පෝෂණ ඌනතා
විවිධ මැහුම් ක්රම
ඇඳුම් නිර්මාණය කිරීම
නව යෞවන අවධිය
දරුවන් රැකබලා ගැනීම
පවුල තුළින් ප්රසන්න ජීවන පරිසරයක්
ගෘහීය සම්පත්
ආහාර කාණ්ඩ හා පෝෂ්ය පදාර්ථ
ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
ආහාරවල ගුණාත්මකලක්ෂණ පිළිබඳසැලකිලිමත් වෙමින් ආහාර තෝරා ගෙනගබඩා කරයි.
පිළියෙල කිරීමේ දී සහ පිසීමේ දී ආහාරවල ගුණාත්මක ලක්ෂණ රැක ගැනීම පිළිබඳ සැලකිලිමත් වෙයි.
ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
ආහාර පිළිගැන්වීම
ආහාර පරිරක්ෂණය
පෝෂණ ඌනතා
විවිධ මැහුම් ක්රම
ඇඳුම් නිර්මාණය කිරීම
නව යෞවන අවධිය
දරුවන් රැකබලා ගැනීම
වෙනත් විෂයන්
දහම් පාසල (බෞද්ධ)
( 198669)
සිංහල සාහිත්යය සංග්රහය
( 197930)
ගණිතය
( 176241)
විද්යාව
( 165332)
ඉතිහාසය
( 128102)
තොරතුරු හා සන්නිවේදන තාක්ෂණය
( 109339)
ව්යාපාර හා ගිණුමිකරණ අධ්යයනය
( 105362)
සිංහල භාෂාව හා සාහිත්යය
( 93291)
භූගෝල විද්යාව
( 79272)
සිංහල සාහිත්ය රසාස්වාදය
( 78103)
බුද්ධ ධර්මය
( 66412)
කෘෂිකර්මය
( 66265)
පුරවැසි අධ්යාපනය
( 55759)
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
( 54470)
සෞඛ්යය හා ශාරීරික අධ්යාපනය
( 45775)
නිර්මාණකරණය හා ඉදිකිරීම් තාක්ෂණවේදය
( 38361)
කතෝලික ධර්මය
( 36932)
නිර්මාණකරණය හා යාන්ත්රික තාක්ෂණවේදය
( 31989)
සන්නිවේදනය හා මාධ්ය
( 31147)
ව්යවසායකත්ව අධ්යයනය
( 30260)
ජලජ ජීව සම්පත් තාක්ෂණවේදය
( 30158)
දෙමළ භාෂාව
( 24371)
ක්රිස්තු ධර්මය
( 20986)
ඉස්ලාම් ධර්මය
( 20816)
ඉංග්රීසි භාෂාව
( 17207)
නාට්ය හා රංග කලාව
( 11787)
නර්තනය (සිංහල)
( 11089)
චිත්ර කලාව
( 9612)
සංගීත අපරදිග
( 6416)
සන්නිවේදනය හා මාධ්ය අධ්යයනය
( 6121)
ගිණුම්කරණය
( 4514)
සිංහල
( 2858)
සිංහල හා සාහිත්යය
( 2124)
10-වසර
/
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
/
ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
/ ආහාරවල ගුණාත්මකලක්ෂණ පිළිබඳසැලකිලිමත් වෙමින් ආහාර තෝරා ගෙනගබඩා කරයි
සමාවන්න !
ලිපි නිර්මාණ කිරීම සදහා ඔබට myschool.lk වෙබ් අඩවියේ ගිණමක් තිබිය යුතුයි
ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
මෙම පාඩමට අදාල පසුගිය විභාග ප්රශ්න සහ අනුමාන ප්රශ්න